Most Watched Genres / Types / Origins

  • Comedy
  • Action
  • Drama
  • Adventure
  • Animation

Ads

Recent diary (5)

GA

Dlouhá odmlka způsobená prázdninami a hlavně nechutí dokopat se sem a něco smyslupného zplodit. Ale tahle odmlka nebyla na škodu, protože se mi podařilo zkouknout komplet celý seriál Chirurgové (Grey´s Anatomy), teď nezbývá než čekat na 9. sérii, která bude mít premiéru 27. září - neskutečně dlouhá doba ten měsíc :)

Co k tomu říct, asi jen to, že chirurgové jsou něco naprosto neuvěřitelného a já od prvního dílu žila jen s Nimi a jen pro Ně. Některá rozhodnutí Shondy (režisérka) bych jí nejradši omlátila o hlavu a napsala to celé úplně jinak...Opravdu jsem zvědává co zase vymyslí, protože už to, že všechny nejlepší postavy buď zabila (George) nebo je poslala kamsi na sever, takříkajíc (Burke,Adisson) bylo tím nejhorším co mohla udělat. Zabít ale Lexie a zapříčinit tak odchod Marka, kterému se v deváté řadě asi nevyhneme, to je scénář z hororu a upřímně Shondu za toto rozhodnutí nemám ráda, vůbec!!!

Co si ale zaslouží uznání je opravdu dobrá hudba snad v každém dílu. Takže následující měsíce se zde budou nacházet jen songy z GA.

P.S.:Pochopitelně mám kompletní soundtrack v PC a poslouchám pořád a pořád a pořád....

Malá ochutnávka od Brandi Carlile.Tato písnička a především text...